Συνάντηση με τους δύο υποψηφίους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, είχε σήμερα, στο γραφείο της, η Άννα Διαμαντοπούλου.
Πρώτα συναντήθηκε με τον Χάρη Δούκα, ενώ μετά και τη συνάντηση με τον κ. Ανδρουλάκη, η ίδια ανέφερε ότι δεν θα δώσει κατεύθυνση για τη μία ή την άλλη υποψηφιότητα.
Η δήλωσή της:
«Είναι πολύ σημαντική για την επόμενη ημέρα και το κίνημα η συνάντηση με τους δυο. Αποτυπώθηκε την Κυριακή μια νέα ανθρωπογεωγραφία, χρειάζεται συνέδριο ανασυγκρότησης. Δε θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει. Προσωπικά έχω καταθέσει τις θέσεις μου. Πάμε ξανά κάλπες, να ψηφίσουν ότι πολίτες».
«Παιδιά, όλα εντάξει» δήλωσε μόνον ο Νίκος Ανδρουλάκης αποχωρώντας από την 50λεπτη συζήτηση που είχε με την κ. Διαμαντοπούλου.
Νωρίτερα, ο Χάρης Δούκας, αποχωρώντας, δήλωσε:
«Mιλήσαμε για την αναγκαία σύνθεση διαφορετικών ρευμάτων και τάσεων για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ που θα νικήσει. Σε κάθε περίπτωση με την Άννα θα είμαστε μαζί την επόμενη μέρα».