Νέα
  • ΓΔ: 1607.79 +0.62%
  • Τζίρος: 372,24 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Σύμβουλος Τραμπ: Μικρός ο αντίκτυπος από τους δασμούς στον πληθωρισμό των ΗΠΑ

trump

Ο σύμβουλος Εμπορίου του Λευκού Οίκου, Πίτερ Ναβάρο, δήλωσε σήμερα ότι οι επιπτώσεις από τους δασμούς του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον πληθωρισμό στις ΗΠΑ θα είναι «μικρές και δευτερεύουσες» με δεδομένο ότι προωθούνται ταυτόχρονα πολιτικές απελευθέρωσης της βιομηχανίας, περιορισμού της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και αύξησης της παραγωγής ενέργειας.

«Δεν βλέπω τον πρόεδρο να αμφιταλαντεύεται για τον οποιονδήποτε δασμό, επειδή γνωρίζει ότι για να φτάσουμε σε έναν κόσμο, στον οποίο, η Αμερική θα είναι δυνατή και ευημερούσα, με τους πραγματικούς μισθούς να αυξάνονται, αλλά και να υπάρχουν δουλειές, αυτός είναι ο δρόμος που ο ίδιος έχει επιλέξει». δήλωσε ο Ναβάρο σε μία συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ