Νέα
  • ΓΔ: 1457.74 +0.74%
  • Τζίρος: 97,96 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Βροχές και αφρικάνικη σκόνη από τα νότια

Καιρός: Νέα βαρομετρικά χαμηλά με βροχές και χιόνια στα ορεινά
Πηγή: Intime

Για σήμερα, Κυριακή 21 Μαρτίου, στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα εξελιχθούν σε ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά, που κατά διαστήματα θα πυκνώσουν, κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις, ενώ ευνοείται και η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί και στην υπόλοιπη χώρα νοτιοανατολικοί εντάσεως 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα στο Ιόνιο σε δυτικούς.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

«Με έντονα ασταθή καιρό θα κυλήσει και η Κυριακή στη χώρα μας. Στα κεντρικά και βόρεια αναμένουμε βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει η αφρικανική σκόνη, συννεφιά αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και παροδικές βροχές που το βράδυ θα εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές, ενώ στα παραθαλάσσια του νομού αναμένονται σποραδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ