Νέα
  • ΓΔ: 1464.39 +0.45%
  • Τζίρος: 74,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγώνη: Αν υπάρξει μεγαλύτερη έξαρση τα πράγματα θα γίνουν ανεξέλεγκτα

Ματίνα Παγώνη / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

«Ο Ιανουάριος και o Φεβρουάριος θα είναι οι πιο δύσκολοι μήνες. Αν υπάρξει μεγαλύτερη έξαρση της πανδημίας, τα πράγματα θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Ούτε Απόκριες, ούτε Πάσχα θα κάνουμε με κανονικές συνθήκες», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, η κυρία Παγώνη ανέφερε επίσης στοιχεία έρευνας η οποία έδειξε πως οι κίνδυνοι από τον κορονοϊό είναι τριπλάσιοι στους άνδρες. Όπως είπε υπάρχει μελέτη που έγινε σε 3 εκατ. ανθρώπους και δείχνει ότι περισσότεροι άντρες πεθαίνουν από κορονοϊό ή διασωληνώνονται.

Παράλληλα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημείωσε πως τα κρούσματα της Κυριακής, που ανήλθαν σε 693, δεν είναι αντιπροσωπευτικά της κατάστασης, καθώς τα Σαββατοκύριακα δεν γίνονται τόσοι έλεγχοι όσοι τις καθημερινές. Παράλληλα, τόνισε ότι πλέον πάνω από 3.000 συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι με Covid-19 και πως οι εμβολιασμοί δεν θα γίνονται στα φαρμακεία. 

«Από τέλος Δεκεμβρίου έως Φεβρουάριο είναι η περίοδος έξαρσης των ιώσεων. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα μέρα τη μέρα. Αν έχουμε έξαρση της πανδημίας, τα πράγματα θα είναι ανεξέλεγκτα», ανέφερε η κυρία Παγώνη

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, ανέφερε ότι βάση των στοιχείων που έχουμε μέχρι τώρα, θα μπορούν να ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου αλλά όπως τόνισε με πολύ μεγάλη προσοχή.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ