Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Καιρός - Meteo: Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
Πηγή: Eurokinissi

Σήμερα, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, ο καιρός θα θυμίζει άνοιξη, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας και η θερμοκρασία θα φτάσει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ξεπερνώντας και τους 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ τοπικά θα αγγίξει και τους 25 βαθμούς.

Οι αλκυονίδες μέρες έφτασαν και θα κρατήσουν μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, όπου θα κάνουν την εμφάνισή τους νέα χαμηλά βαρομετρικά από τη Κεντρική Ευρώπη.

«Με καλό και ζεστό καιρό θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο στη χώρα μας. Σήμερα αναμένουμε αίθριο καιρό με λίγες αραιές συννεφιές στα Κεντρικά και Βόρεια, καθώς και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι στις περισσότερες θαλάσσιες περιοχές θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα ενισχύονται φτάνοντας τα 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα προσεγγίσει τους 24 βαθμούς Κελσίου», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, αλλά και αυξημένη σχετική υγρασία τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, με ανέμους μεταβλητούς 2 έως 3 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ