Νέα
  • ΓΔ: 1430.9 -3.04%
  • Τζίρος: 120,33 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

iMEdD Lab: Ριζικός επανασχεδιασμός της  εφαρμογής για την εξάπλωση του κορονοϊού

Πηγή: iMEdD Lab
Πηγή: iMEdD Lab

Το iMEdD Lab προχώρησε σε ριζικό επανασχεδιασμό της διαδικτυακής εφαρμογής για την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2 στην Ελλάδα και τον κόσμο, η οποία είναι στο διαδίκτυο από το Μάρτιο 2020 και, έκτοτε, μένει συνεχώς ενημερωμένη με τα πιο πρόσφατα γνωστά στοιχεία που γίνονται διαθέσιμα κάθε φορά.

Η δεύτερη έκδοση της εφαρμογής, η οποία δημοσιεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου, παρουσιάζει τη γεωγραφική κατανομή των επιδημιολογικών δεδομένων στην Ελλάδα και παγκοσμίως, ανά περιοχή και ανά χώρα αντίστοιχα, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει εκείνος το χρονικό διάστημα που τον ενδιαφέρει.

Παρουσιάζει, επίσης, σειρά στατιστικών αναλύσεων για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και παγκοσμίως, όπως, ανάμεσα σε άλλα, τη δυνατότητα παρακολούθησης νέων κρουσμάτων ανά περιοχή, τους διασωληνωμένους ασθενείς και τα τεστ ανά ημέρα.

Σημειώνεται δε ότι όλοι οι χάρτες και τα γραφήματα της εφαρμογής μπορούν να ενσωματωθούν, το καθένα ξεχωριστά, σε ιστοσελίδες.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ