Νέα
  • ΓΔ: 1446.6 -1.92%
  • Τζίρος: 10,69 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Κατηγορούν για εμπαιγμό την κυβέρνηση για τις συμβάσεις εργασίας - Εξετάζουν απεργίες

Πηγή: Eurokinissi

Για εμπαιγμό και κοροϊδία από την πλευρά της κυβέρνησης και της διοίκησης του ΟΑΣΘ, αναφορικά με τη στάση που κρατούν στην υπογραφείσα, αλλά ακόμη μη τελούσα σε ισχύ, συλλογική σύμβαση εργασίας, έκαναν λόγο οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στον οργανισμό, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στις εγκαταστάσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Όπως υποστήριξαν, αν και έχει υπογραφεί από τις 8 του περασμένου Ιουνίου η συλλογική σύμβαση εργασίας μεταξύ των εργαζομένων, της διοίκησης του ΟΑΣΘ και της ηγεσίας του Υπουργείου Μεταφορών, μετά από 1,5 μήνα το Υπουργείο Οικονομικών δεν εγκρίνει τα συμφωνηθέντα. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με την υπογραφείσα συλλογική σύμβαση εργασίας, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων, ακόμα και απεργιακής μορφής, μετά τον 15αύγουστο ακόμα και κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr
 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ