Νέα
  • ΓΔ: 1464.39 +0.45%
  • Τζίρος: 74,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Ξεκινούν οι πολικές θερμοκρασίες – Τα πρώτα χιόνια σε ορεινά και βόρεια ημιορεινά

Καιρός: Ξεκινούν οι πολικές θερμοκρασίες – Τα πρώτα χιόνια στα ορεινά και τα βόρεια ημιορεινά
Πηγή: Eurokinissi

Σήμερα 13 Ιανουαρίου, αναμένεται ένα ισχυρό κύμα κακοκαιρίας, με έντονες βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Πολικές αέριες μάζες από την Κεντρική Ευρώπη θα κατευθυνθούν προς την Ελλάδα και θα σχηματίσουν διαδοχικά συστήματα κακοκαιρίας, τα οποία θα ενταθούν από μεθαύριο, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου.

Στην ηπειρωτική χώρα θα καταγραφούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές βροχές, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και το απόγευμα στα βόρεια ημιορεινά.

Ο υδράργυρος θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται 8 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Μάλιστα παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ο καιρός θα ξεκινήσει να θυμίζει το χιονά του 2002, καθώς αναμένεται έντονο κύμα ψύχους από την Πέμπτη και για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στην Αθήνα από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου. Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές από το απόγευμα και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά από το βράδυ, θα σημειωθούν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται στην πόλη από 6 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ