Νέα
  • ΓΔ: 1464.39 +0.45%
  • Τζίρος: 74,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Τοπικές βροχές και θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Καιρός
Πηγή: Eurokinissi

Για σήμερα 8 Ιανουαρίου, αναμένονται στα βόρεια και ορεινά λίγες πρόσκαιρες βροχές, ενώ λίγες τοπικές καταιγίδες δεν αποκλείεται να σημειωθούν και στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί νοτιάδες, 4 με 6 μποφόρ, θα επικρατήσουν στο Αιγαίο τοπικά και βαθμιαία 7-8 μποφόρ στα βόρειοανατολικά.

Ο υδράργυρος θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, λόγω των αέριων μαζών από την Αφρική. Η θερμοκρασία θα φτάσει σε αρκετές περιοχές και τους 18 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα μπορεί να φτάσει και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με ανέμους από το μεσημέρι και έπειτα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στην Αθήνα από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών θα σημειωθούν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται στην πόλη από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ