Νέα
  • ΓΔ: 1463.82 -0.20%
  • Τζίρος: 92,80 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Μωρό 35 ημερών με κορoνοϊό στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Μωρό / Πηγή: Picjumbo
Μωρό / Πηγή: Picjumbo

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένα βρέφος 35 ημέρων με κορονοϊό, όπως έκανε γνωστό ο ακτινολόγος, Χρήστος Παπαστεργίου. Το μωρό διακομίσθηκε από την Καβάλα, αφού κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει καλή.

Ο γιατρός έκρουσε το «καμπανάκι του κινδύνου» για την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων και διασωληνωμένων στην εκπομπή του Open TV, «Ώρα Ελλάδος», με τον Γιάννη Φώσκολο και την Αλεξία Τασούλη.

«Δυστυχώς η εφημερία επιβεβαιώνει ότι μπαίνουμε στο 4ο κύμα. Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο με 1-2 εισαγωγές και στη χθεσινή εφημερία ξεπεράσμε τις 30.   Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Στη ΜΕΘ δυσκολεύει η κατάσταση, αλλά ακόμα δεν είναι στο «κόκκινο». Νοσηλεύονται 13 και 2-3 ειναι κάτω των 40 ετών. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που νοσηλεύονται είναι ανεμβολίαστοι, σε ποσοστό που ξεπερνάει το 90%. Κι αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να σταλεί. Όσοι έχουν εμβολιαστεί κινδυνεύουν πολύ λιγότερο» σημείωσε ο κ. Παπαστεργίου.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ