Νέα
  • ΓΔ: 1457.74 +0.74%
  • Τζίρος: 97,96 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Ηλιοφάνεια και μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και στα νότια

Πηγή: Eurokinissi

Για σήμερα 3 Απριλίου στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Στα βόρεια και στα ορεινά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις.

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

«Με την άνοιξη να κυριαρχεί αναμένεται να κυλήσει το Σάββατο. Στα δυτικά το βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο αναμένουμε λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα κυριαρχεί ηλιοφάνεια, με λίγες αραιές συννεφιές», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ λίγες νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι και έπειτα θα αυξηθούν, ενώ στα γύρω ορεινά θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ