Νέα
  • ΓΔ: 1457.74 +0.74%
  • Τζίρος: 97,96 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Ηλιοφάνεια και θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα

Καιρός: Ηλιοφάνεια και αύξηση θερμοκρασίας αναμένεται σε όλη την χώρα
Πηγή: Intime

Για σήμερα 27 Μαρτίου, ο καιρός προβλέπεται αίθριος, αλλά το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις από τα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει άνοδο, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

«Με καλοκαιρία και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας θα κυλήσει το Σάββατο στη χώρα μας. Σήμερα, σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και έπειτα θα αναπτυχθούν λίγες αραιές συννεφιές στα δυτικά κεντρικά και βόρεια», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα βόρεια του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ομοίως, στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια, ενώ τη νύχτα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ