Νέα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευ. Μυτιληναίος: Τι ζήτησε η Eurometaux από την αντιπρόεδρο της Κομισιόν Τ. Ριμπέρα

Mytilineos, Eurometaux

Αντιπροσωπεία της Eurometaux, της ευρωπαϊκής βιομηχανίας μετάλλων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Metlen Energy & Metals, Ευάγγελο Μυτιληναίο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nyrstar, Guido Janssen, συναντήθηκε με την Αντιπρόεδρο της ΕΕ, Τερέζα Ριμπέρα, για να συζητήσουν κρίσιμα θέματα για τη βιομηχανία μετάλλων, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο site της Eurometaux.

Η ανάρτηση της Eurometaux

Χθες, αντιπροσωπεία της Eurometaux με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Metlen Energy & Metals, Ευάγγελο Μυτιληναίο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nyrstar, Guido Janssen, συναντήθηκε με την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο Teresa Ribera για να συζητήσουν κρίσιμα θέματα για τη βιομηχανία #metals. 

Μεταξύ των σημείων που θέσαμε:

  • «Αναφέραμε την ανάγκη για περισσότερη καθαρή ενέργεια σε προσιτές τιμές, ζητώντας υποστήριξη για τους μηχανισμούς της πράσινης δεξαμενής και των εικονικών μπαταριών για την επίτευξη αυτού του στόχου για τον τομέα μας.
  • Εκφράσαμε τις ανησυχίες μας ότι οι κρατικές ενισχύσεις δεν πρέπει να συνδέονται με την ευελιξία της ζήτησης ενέργειας.
  • Προσδιορίσαμε τον σημαντικό και αναγκαίο ρόλο της αντιστάθμισης του έμμεσου κόστους στο πλαίσιο του ETS, η οποία πρέπει να διαρκέσει έως και μετά το 2030.
  • Ευχαριστούμε την EVP Teresa Ribera για μια τόσο εποικοδομητική συνάντηση και για την επανάληψη της δέσμευσής της να προσφέρει μια καθαρή και ανταγωνιστική βιομηχανία μετάλλων στην Ευρώπη 
  • Και ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη μας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό μας που ηγήθηκε της αντιπροσωπείας μας και εξέφρασε τις εκκλήσεις μας με κομψό αλλά ισχυρό τρόπο.
  • Προσβλέπουμε τώρα σε πέντε χρόνια εποικοδομητικής συνεργασίας με την εκτελεστική Αντιπρόεδρο για να επιτύχουμε τα μέταλλα που χρειαζόμαστε για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση καθώς και την ασφάλεια και άμυνά μας». 
Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ