Οκτώ ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, σε έντονους ρυθμούς συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία οι πολιτικοί αρχηγοί.
Σήμερα στις 12.00, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί στην Κυψέλη και θα απευθύνει χαιρετισμό στους πολίτες που θα έχουν συγκεντρωθεί να τον συναντήσουν.
Σε Τρίκαλα και Βόλο θα περιοδεύσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό αρχιερέα των υποκλοπών, λέγοντας ότι διεκδικεί την ψήφο του λαού για να ξεπλύνει τα ατοπήματά του απέναντι στη δημοκρατία. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι είναι βαθιά η επιθυμία των πολιτών για αλλαγή, ενώ απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον κάλεσε να αφήσει τους ανιστόρητους διμέτωπους.
Τα Χανιά θα επισκεφθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης. Χθες κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ για να πάνε Μητσοτάκης και Τσίπρας σπίτι τους και να τερματιστεί η περιφρόνηση του λαού.
Στο Ηράκλειο Κρήτης θα μεταβεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος χθες τόνισε πως “πρέπει να τελειώνουμε με τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ”.
Στις Σέρρες θα περιοδεύσει ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος χθες ζήτησε να τελειώσει η ασυλία των πολιτικών.