Νέα
  • ΓΔ: 1693.61 +1.31%
  • Τζίρος: 210,07 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Β. Μακεδονία: Πάνω από 50 νεκροί από φωτιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο

AP Photo

Συνολικά 59 είναι οι νεκροί από την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε ντισκοτέκ στην πόλη Κότσανι της Βόρειας Μακεδονίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Για την τραγωδία διενεργείται έρευνα και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τεσσάρων προσώπων, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Πάντε Τόσκοφκσι.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε ντισκοτέκ γεμάτη κόσμο της πόλης Κότσανι, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από τα Σκόπια, στην οποία έδινε συναυλία ένα πολύ δημοφιλές συγκρότημα μουσικής χιπ χοπ στη χώρα.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε προς το παρόν, 59 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 100 τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στα νοσοκομεία στην Στιπ, την Κοτσάνη και τα Σκόπια», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάντσε Τοσκόφσκι.

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας ΜΙΑ, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην ντισκοτέκ "Pulse" στην πόλη Κοτσάνη των περίπου 30.000 κατοίκων, στη διάρκεια συναυλίας του DNK, συγκροτήματος χιπ χοπ που είναι πολύ δημοφιλές στη χώρα. Ο κόσμος που είχε πάει να παρακολουθήσει τη συναυλία, η οποία άρχισε τα μεσάνυχτα τοπική ώρα, αποτελείτο κυρίως από νέους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο SDK, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 03:00 τοπική ώρα (04:00 ώρα Ελλάδος).

Σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης, η πυρκαγιά είναι πιθανό να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ