Νέα
  • ΓΔ: 1416.98 +0.38%
  • Τζίρος: 6,61 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετρό: Αλλάζει ο τρόπος εισόδου στους 6 σταθμούς της γραμμής προς Πειραιά

Εργα για το μετρό στον Πειραιά
Εργα για το μετρό στον Πειραιά / Πηγή: Eurokinissi

Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας των πρώτων τριων σταθμών του μετρό της επέκτασης της Γραμμής 3 προς Πειραιά και δύο χρόνια μετά την παράδοση και ενσωμάτωση και των υπολοίπων τριων, κλείνουν οι πύλες εισόδου και εξόδου στους έξι νεότερους σταθμούς του συστήματος.

Οι πύλες θα τεθούν σταδιακά σε λειτουργία από σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στους έξι σταθμούς της γραμμής 3 του Μετρό «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός», «Νίκαια», «Μανιάτικα», «Πειραιάς» και «Δημοτικό Θέατρο», οι οποίοι εως τώρα εξυπηρετούνταν με προσωρινό εξοπλισμό, αλλά με ουσιαστικά «ανοιχτό» σύστημα, καθώς και στις στάσεις του Τραμ προς Πειραιά.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, ο νέος αναβαθμισμένος εξοπλισμός περιλαμβάνει:

  • 73 ηλεκτρονικές πύλες εισόδου/εξόδου με βελτιωμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας και ασφάλειας, καθώς και 6 κέντρα διαχείρισης και μετάδοσης δεδομένων.
  • 46 συσκευές αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων ATH.ENA Ticket και καρτών ATH.ENA Card στους σταθμούς του Μετρό (μία εξ αυτών ανά σταθμό θα διαθέτει ηχητική καθοδήγηση σε ελληνικά και αγγλικά).
  • 20 συσκευές αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων και καρτών στις στάσεις του Τραμ, με οπτική καθοδήγηση σε 6 γλώσσες.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ