Νέα
  • ΓΔ: 1457.73 +0.40%
  • Τζίρος: 42,25 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

5 πράγματα που δεν ήξερες για το λαμπερό χαμόγελο από τον Dr. Ανδρέα Κασούχα

katsouchas

Εκτός από τη διαμόρφωση της εικόνας, το χαμόγελο φανερώνει -επίσης- την κατάσταση υγείας των δοντιών και της ευρύτερης στοματικής κοιλότητας.

Αποδεδειγμένα ένα λαμπερό χαμόγελο έχει θετική επίδραση τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή, συμβάλλοντας στην καλύτερη ψυχολογία και στη δημιουργία ισχυρών κοινωνικών δεσμών:

  • Αυτοπεποίθηση: Ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση. Όταν κάποιος αισθάνεται άνετα με την εμφάνιση του χαμόγελου του, είναι πιο πιθανό να συμμετέχει σε κοινωνικές αλληλεπιδράσεις χωρίς ανασφάλεια.
  • Κοινωνικές σχέσεις: Ένα ελκυστικό χαμόγελο δημιουργεί θετική πρώτη εντύπωση. Οι άνθρωποι τείνουν να αντιλαμβάνονται τα άτομα με όμορφα χαμόγελα ως πιο φιλικά, προσιτά και ευχάριστα.
  • Επαγγελματική επιτυχία: Στην επαγγελματική ζωή, ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας. Συχνά θεωρείται ως ένδειξη υγείας, προσοχής στην προσωπική εμφάνιση και θετικής διάθεσης, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με συναδέλφους και πελάτες.
  • Εντύπωση υγείας: Ένα λαμπερό χαμόγελο συνδέεται με καλή στοματική υγεία. Καθαρά και λευκά δόντια δείχνουν ότι το άτομο φροντίζει τη στοματική του υγιεινή, κάτι που συχνά αντικατοπτρίζει και τη συνολική φροντίδα της υγείας του.
  • Ψυχολογική ευεξία: Ένα υγιές χαμόγελο μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση. Το ίδιο το χαμόγελο ενεργοποιεί την απελευθέρωση ενδορφινών, που είναι οι "ορμόνες της χαράς", και μπορεί να βελτιώσει τη συνολική ψυχολογική κατάσταση.

Το lifting δοντιών που εκτελείται από εξειδικευμένους αισθητικούς οδοντιάτρους είναι η σύγχρονη μέθοδος αισθητικής οδοντιατρικής που μπορεί να εξασφαλίσει ένα υγιές και εντυπωσιακό χαμόγελο.

Το Hollywood smile, όπως το ονομάζουν οι ειδικοί, είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού σχήματος, χρώματος και θέσης των δοντιών. Όπως εξηγεί ο στοματικός χειρούργος Dr Ανδρέας Κασούχας: “Πρόκειται για μία ανώδυνη μέθοδο της σύγχρονης αισθητικής οδοντιατρικής που ανανεώνει ριζικά την εμφάνιση των δοντιών και ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση μας”

Για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα το lifting δοντιών συνδυάζει διάφορες τεχνικές όπως οι όψεις πορσελάνης ή ρητίνης, η λεύκανση δοντιών, η ουλογλυπτική κ.α. για αυτό το πιο σημαντικό ρόλο στη διαδικασία διαδραματίζει ο αρχικός σωστός σχεδιασμός από το θεράποντα ιατρό. H διαδικασία απαιτεί μόνο μία επίσκεψη ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα και με την κατάλληλη φροντίδα μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ