Νέα
  • ΓΔ: 1424.35 -0.38%
  • Τζίρος: 17,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Πότε θα βρέξει στην Αθήνα

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Τετάρτη (18-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες κατά τόπους στη Θεσσαλία, την Πιερία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς ανέμους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ.

Μία ημέρα με άστατο καιρό θα είναι η σημερινή, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη ο οποίος προειδοποιεί για κακοκαιρία προς τα δυτικά κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα.

Όπως εξήγησε θα συνεχιστούν και σήμερα οι βροχοπτώσεις στην περιοχή της Κέρκυρας ιδιαίτερα στα βορειότερα τμήματα προς τη δυτική Θεσσαλία και προς την Άρτα.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εξήγησε επίσης πώς θα κατανεμηθούν τα έντονα φαινόμενα σήμερα. Οι βροχές θα κινηθούν προς τη δυτική κεντρική και βόρεια Ελλάδα από το ύψος της βόρειας Πελοποννήσου αλλά και στην Πελοπόννησο.

Δεν απέκλεισε να δούμε σε περιοχές τις χώρας μικροπλημμυρικά επεισόδια, χαλαζοπτώσεις, καθώς και προβλήματα από τους κεραυνούς που θα εκδηλώνονται με αρκετά μεγάλη συχνότητα.

Ο μετεωρολόγος του OPEN ανέφερε ότι σήμερα το απόγευμα στην Αττική θα πυκνώσουν οι συννεφιές και είναι πολύ πιθανό να συναντήσουμε βροχές, ακόμη και καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και προβλήματα ιδιαίτερα μέσα στο λεκανοπέδιο. Ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει τους 29 βαθμούς

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ