Νέα
  • ΓΔ: 1423.61 +0.31%
  • Τζίρος: 67,31 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσοκομείο Μεταξά: Καταπέλτης το οριστικό πόρισμα για τον πρώην Διοικητή - Τα νούμερα του «πάρτι» διαφθοράς - Καλείται να επιστρέψει 500.000

Νοσοκομείο Μεταξά / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Καταπέλτης είναι το οριστικό πόρισμα της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών για το Νοσοκομείο Μεταξά και τον αποπεμφθέντα Διοικητή του Χαράλαμπο Τουμπέκη καθώς και μέλη του ΔΣ, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για οικονομικές ατασθαλίες την περίοδο της πανδημίας.

Η ανώτατη επιτροπή της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων συνεδρίασε πριν λίγα 24ωρα ώστε να καταλήξει οριστικά στον καταλογισμό των χρημάτων, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να επιστρέψουν περίπου 500.000 ευρώ (473.201.22 ευρώ), ο πρώην Διοικητής του Μεταξά καθώς και τα μέλη του ΔΣ που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το ethnos.gr τον Αύγουστο του 2023 είχε αποκαλύψει πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας που είχε πραγματοποιήσει ελέγχους στο νοσοκομείο Μεταξά και είχε διαπιστώσει βαριές οικονομικές ατασθαλίες από τον Διοικητή αλλά και μέλη του ΔΣ. Αποκάλυψη που οδήγησε τελικώς τον τέως υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να αποπέμψει άρον άρον τον τότε Διοικητή Χαράλαμπο Τουμπέκη.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ