Νέα
  • ΓΔ: 1406.91 -0.47%
  • Τζίρος: 114,69 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτο κουδούνι με χαμόγελα: Το Humanity Greece δίνει ζωή στα σχολεία της Θεσσαλίας 

Το Humanity Greece, 365 μέρες μετά, στηρίζει σταθερά περισσότερες από 390 οικογένειες στα χωριά της Θεσσαλίας,μετά το καταστροφικό πέρασμα των πλημμυρών που «κατεδάφισαν» και προκάλεσαν σοβαρότατες ζημιές στα σχολεία της περιοχής.

Έπειτα από τις μεγάλες ζημιές που υπέστησαν οι σχολικές κοινότητες κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel, αλλά και Elias τον Σεπτέμβριο του 2023, η εθελοντική ομάδα του Humanity με αίσθημα ευθύνης και πρωτίστως αλληλεγγύης έχει θέσει ως προτεραιότητα να βοηθήσει τα χωριά που έχουν τεράστιες ζημιές στον άξονα από Λάρισα προς Βόλο.

Απώτερος στόχος είναι οι μαθητές να μην χρειαστεί να μεταφερθούν σε άλλες σχολικές μονάδες.

Πρώτο κουδούνι με χαμόγελα!

Οι εθελοντές της ομαδας τονίζουν πως: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τόσο το 1ο Νηπιαγωγείο στο χωριό Αγριά Μαγνησίας, όσο και το Δημοτικό σχολείο στο χωριό Αρμένιο Λάρισας του Δήμου Κιλελέρ, απέκτησαν: νέους, ανανεωμένους εσωτερικούς χώρους, με σύγχρονο εκπαιδευτικό εξοπλισμό, ολοκαίνουρια εξωτερικά γήπεδα και ένα διαδραστικό προαύλιο για τα μικρά παιδιά ώστε η φετινή σχολική χρονιά να είναι δημιουργική και ασφαλής”.

Σπουδαίοι αθλητές βρέθηκαν για να εγκαινιάσουν τα ολοκαίνουργια γήπεδα μπάσκετ μεταξύ άλλων, ο Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας Παύλος Καγιαλής, η Διεθνής Μπασκετμπολίστρια Κατερίνα Σωτηρίου, ο Διεθνής Αθλητής Βόλεϊ Παναγιώτης Πελεκούδας, η Πρωταθλήτρια του Beach Volley Πηγή - Άννα Μεθενίτη.

 

Σε πρώτο πλάνο ένα ακόμη σχολείο στο Μεγάλο Μοναστήρι

Τον Φεβρουάριο του 2024, η εθελοντική ομάδα παρέδωσε ανακαινισμένο το Νηπιαγωγείο Αρμενίου Λάρισας μιας και τόσο ο εξωτερικός, όσο και ο εσωτερικός εξοπλισμός του σχολείου καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τέλος, να σημειωθεί πως στα σχέδια στήριξης είναι να ανακαινιστεί η σχολική μονάδα στο χωριό Μεγάλο Μοναστήρι, χωριό που δυστυχώς έχει υποστεί τεράστιες ζημιές από τις πλημμύρες.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ