Νέα
  • ΓΔ: 1425.36 -0.50%
  • Τζίρος: 82,00 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διοικητές Νοσοκομείων με καθυστέρηση: Πότε αναμένεται η συνέχεια του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται να συνεχιστεί η διαδικασία του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για τους νέους Διοικητές Νοσοκομείων. Τα νέα στελέχη που είναι υποψήφια για μια θέση σε νοσοκομείο ανά την Ελλάδα, συμμετείχαν κατά εκατοντάδες στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ο οποίος ξεκίνησε με γραπτές εξετάσεις στο τέλος Μαρτίου και ακόμα βρίσκεται σε μια διαδικασία αξιολόγησης των δικαιολογητικών.

Με βάση το νόμο Κεραμέως η διαδικασία φαίνεται να είναι εξαιρετικά αργή, γι’ αυτό και όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr, οι νέοι διοικητές δεν αναμένεται να διοριστούν στο ΕΣΥ πριν από το τέλος του χρόνου.

Είναι πιθανό ωστόσο να υπάρξουν  κάποιες εξαιρέσεις ειδικά στις Υγειονομικές Περιφέρειες που διαθέτουν λιγότερες νοσοκομειακές μονάδες οπότε και οι επιτροπές θα αξιολογήσουν σε συντομότερο χρονικό διάστημα τους υποψηφίους.Πάντως, σύμφωνα με πηγές του ethnos.gr, εντός του Σεπτεμβρίου  αναμένεται να δημοσιοποιηθούν από το ΑΣΕΠ οι λίστες με τους 15 επικρατέστερους που προηγούνται στις γραπτές εξετάσεις ανά θέση, ώστε να ακολουθήσει μια διαδικασία ενστάσεων και να προκύψουν αμέσως μετά οι 7 επικρατέστεροι με νέες λίστες που θα δημοσιοποιηθούν για κάθε θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ