Νέα
  • ΓΔ: 1469.58 -0.72%
  • Τζίρος: 50,14 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό δυστύχημα με ένα 63χρονο νεκρό στα ναυπηγεία της Σαλαμίνας

Πηγή: Eurokinissi

Ενας νεκρός και ένας τραυματίας ήταν το αποτέλεσμα εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στα ναυπηγεία  της Σαλαμίνας.

Πρόκειται για μέλη ιδιωτικού συνεργείου που πραγματοποιούσαν εργασίες σε επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο, σημαίας Κύπρου. Αμέσως στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία ενώ στελέχη του Λιμενικού σώματος πραγματοποιούν έρευνες για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 63χρονου Έλληνα. Ο 22χρονος τραυματίας νοσηλεύεται στο κέντρο υγείας Σαλαμίνας, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν εμφανίζεται σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σαλαμίνας δηλώνουν «συντετριμμένοι για το δυστύχημα που έλαβε χώρα σε πλοίο που ελλιμενιζόταν στις εγκαταστάσεις μας το πρωί της Τετάρτης, 24 Ιουλίου 2024, και κόστισε τη ζωή ενός συνανθρώπου μας. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους οικείους του άτυχου θύματος. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο πλοίο JUMBO JET, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στον καταπέλτη του πλοίου, τις οποίες η πλοιοκτήτρια είχε αναθέσει σε συνεργείο επιλογής της, ενώ είχε εκδοθεί η από 11.7.2024 άδεια εκτέλεσης εργασιών της Λιμενικής Αρχής Σαλαμίνας. Τις εργασίες επέβλεπε τεχνικός ασφαλείας της εργολάβου. Η Εταιρεία μας θα συμβάλλει με κάθε μέσο στο έργο των αρχών και θα προσφέρει κάθε υπηρεσία που ζητηθεί για τη διευκόλυνση του έργου τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ