Νέα
  • ΓΔ: 1470.29 -0.68%
  • Τζίρος: 43,46 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί η γ' δόση - Η προϋπόθεση

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την καταβολή της τρίτης δόσης του επιδόματος παιδιού Α-21 από τον ΟΠΕΚΑ, που καλύπτει τους μήνες Μάιο και Ιούνιο. Το επίδομα θα καταβληθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου, που είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, ωστόσο τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την Τρίτη το βράδυ.

Υπενθυμίζεται, ότι για την πληρωμή αυτής της δόσης, είναι αναγκαίο να έχει κατατεθεί η φορολογική δήλωση των δικαιούχων.

Επιπλέον, την ίδια ημέρα από τις 8:00 π.μ., θα ανοίξει ξανά η πλατφόρμα Α21–Επίδομα Παιδιού για νέες αιτήσεις. Η πλατφόρμα παραμένει προσωρινά κλειστή από την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024.Α.

Σημειώνεται στους δικαιούχους ότι για να είναι επιλέξιμοι για το επίδομα παιδιού, πρέπει η αίτησή τους να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.

Οι αιτήσεις που έχουν αποθηκευτεί προσωρινά δεν θεωρούνται επίσημα υποβληθείσες και δεν εξετάζονται. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επιδόματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ