Νέα
  • ΓΔ: 1458.52 +0.43%
  • Τζίρος: 98,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετρό: Ερχεται WiFi αλλά το σήμα... αγνοείται - Η τηλεπικοινωνιακή Οδύσσεια στα ΜΜΜ

Πηγή: Eurokinissi

Στο ...ακουστικό τους εξακολουθούν να περιμένουν οι επιβάτες του μετρό όχι μόνο για την απόκτηση σήματος κινητής τηλεφωνίας σε αποβάθρες και συρμούς, αλλά και για την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου πρόσβασης στο διαδίκτυο. Το WiFi μάλιστα στις πλατφόρμες του υπογείου δικτύου ήταν κάτι που είχε ακουστεί πρώτη φορά το μακρινό 2011, χωρίς ωστόσο ποτέ να λειτουργήσει σε όλο το δίκτυο κανονικά.

Πλέον φαίνεται πως τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το WiFi οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει κι εκτός απροόπτου ο πρώτος σταθμός, στον οποίο η εγκατάσταση θα έχει ολοκληρωθεί και δοθεί προς χρήση θα είναι έτοιμος στα τέλη αυτού του μήνα, αν και ακόμα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό να γίνει τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Ο πρώτος σταθμός που θα προσφέρει πρόσβαση σε ασύρματο Ίντερνετ θα είναι αυτός της Ακρόπολης της Γραμμής 2, ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των αντίστοιχων εργασιών σε όλο το δίκτυο. Στην πρόοδο του συγκεκριμένου έργου αναφέρθηκε ερωτηθείς σχετικά από το «Εθνος» ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου στο περιθώριο εσπερίδας για το πρόγραμμα οπτικής ίνας στα κτίρια smart readiness.

Διαβ;aστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα