Νέα
  • ΓΔ: 1458.52 +0.43%
  • Τζίρος: 98,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΣΑ - Εκδήλωση: «Νομιμοποίηση εσόδων και παράνομες δραστηριότητες και κίνδυνοι ποινικής εμπλοκής του δικηγόρου»

«Νομιμοποίηση εσόδων και παράνομες δραστηριότητες: Κίνδυνοι ποινικής εμπλοκής του δικηγόρου». Με αυτό το θέμα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση, με ελεύθερη είσοδο, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, στις 18:00, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Την εκδήλωση, η οποία θα αναμεταδίδεται ταυτόχρονα από το κανάλι της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών (ΕΑΝΔΑ) στο YouTube, διοργανώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Εισηγητής θα είναι ο Δρ. Πολυχρόνης Τσιρίδης, δικηγόρος Πειραιά, επισκέπτης καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και συγγραφέας του βιβλίου: «Οι κίνδυνοι εμπλοκής του δικηγόρου κατά την άσκηση της δικηγορίας» και παρέμβαση θα κάνει ο Αργύρης Μπεντενιώτης δικηγόρος Αθηνών, υποψήφιος διδάκτωρ και συγγραφέας του βιβλίου «Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν η αντιπρόεδρος ΔΣΑ, Μαρινέττα Γούναρη Χατζησαράντου, πρόεδρος ΕΑΔΝΑ Στέλιος Βούκουνας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Φάνης Παυλίδης και ο αντιπρόεδρος του συμβουλίου διοίκησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Μανώλης Μπεντενιώτης.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα