Νέα
  • ΓΔ: 1448.85 -0.67%
  • Τζίρος: 23,96 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταξιτζήδες σε Μητσοτάκη: Το ταξί πλήττεται με την ανοχή της κυβέρνησης – Τα σχέδια για τις υπηρεσίες τύπου Uber

Ταξί / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Τα ...σπαθιά από τα θηκάρια βγάζουν οι αυτοκινητιστές ταξί στον απόηχο του προβληματικού εκλογικού αποτελέσματος για την κυβέρνηση και ενόψει και του ανασχηματισμού, ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) απευθύνθηκε με ανοιχτή επιστολή απευθείας στον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, «καρφώνοντας» ευθέως την ηγεσία των υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών και Οικονομικών για πράξεις, παραλείψεις και «πολιτικές που εφαρμόζουν για τον κλάδο μας, μας και οδηγούν σε οικονομική εξαθλίωση και σε επαγγελματικό αδιέξοδο». Στο κάδρο των ευθυνών ο ΣΑΤΑ τοποθετεί ονομαστικά την υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου και τον γενικό γραμματέα Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά καθώς και τον υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη όσον αφορά τον φορολογικό νόμο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ενώ δεν κάνει καμία ονομαστική αναφορά στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα