Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισθμός: Τα επόμενα βήματα για να ξαναχτιστεί η γέφυρα

Πηγή: Έθνος

Σχεδόν ακαριαία ήταν η απόφαση για κατεδάφιση της γέφυρας στην Αθηνών – Κορίνθου ύστερα από τη μεγάλη φωτιά που σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής εξαιτίας της ανατροπής βυτιοφόρου, καθώς διαπιστώθηκε ότι η στατικότητά της είχε πληγεί ανεπανόρθωτα από το τεράστιο θερμικό φορτίο που είχε δεχτεί.

Από τα ξημερώματα συνεργεία και ειδικά μηχανήματα της ΙΝΤΡΑΚΑΤ βρέθηκαν στο σημείο όπου και ξεκίνησε η κατεδάφιση τμήματος της γέφυρας με στόχο οι εργασίες να ολοκληρωθούν τάχιστα και η κυκλοφορία να μπορεί να διεξαχθεί προσωρινά εξυπηρετώντας τους ετεροδημότες, αλλά και να έχει αποκατασταθεί πλήρως έως και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Πάντως η ταλαιπωρια των μετακινούμενων παρέμενε έως και το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με νέο μήνυμα 112 καλούσε τους πολίτες να καθυστερήσουν το ταξίδι τους, καθώς σημειώνονται «μεγάλες καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης από Ελευσίνα προς Κόρινθο στην Ολυμπία Οδό». Σημειώνεται πως υπάρχει αναστολή είσπραξης διοδίων σε Ελευσίνα και Ισθμό.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα