Νέα
  • ΓΔ: 1458.52 +0.43%
  • Τζίρος: 98,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΤΑΔ: Απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η ασφάλεια, των υπαλλήλων της

Με αφορμή το περιστατικό της άγριας επίθεσης με σφυρί  κατά υπάλληλου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), το πρωί της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση. 

Συγκεκριμένα η ΕΤΑΔ, τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο ότι «τόσο η ίδια όσο και ο Μέτοχος της το Υπερταμείο θέτουν ως απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια, την προστασία και τη φροντίδα προς όλους τους εργαζόμενους σε όλα τα επίπεδα».

Επισημαίνει ότι «από την πρώτη στιγμή η εταιρεία βρέθηκε στο πλευρό του εργαζόμενου της και της οικογένειάς του για να παράσχει οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί» και ότι «παράλληλα, άμεσα κινήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, καθώς η Διοίκηση επιδιώκει την τάχιστη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση Δικαιοσύνης».

Καταλήγοντας η ΕΤΑΔ υπογραμμίζει ότι μέχρι στιγμής τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα και ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα