Νέα
  • ΓΔ: 1458.52 +0.43%
  • Τζίρος: 98,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόλυτη σύγχυση για τον κανονισμό Πυροπροστασίας: Να τα «μαζέψει» προσπαθεί το υπουργείο

Συνεχίζεται η απόλυτη σύγχυση που έχει προκαλέσει ο κανονισμός πυροπροστασίας κι έχει ανάψει φωτιές σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων πλησίον ή εντός δασικών εκτάσεων. Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αφού έδωσε στο ...μιλητό παράταση για την υποβολή της τεχνικής έκθεσης από τους μηχανικούς έως τις 21 Ιουνίου (την οποία ωστόσο δεν έχει αποτυπώσει εγγράφως σε κάποια υπουργική απόφαση), εμφανίζεται να κάνει πίσω στις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών για τη φετινή χρονιά.

Την ίδια στιγμή ο Συνήγορος του Πολίτη με επιστολή του στην ηγεσία του υπουργείου επισημαίνει χωρίς περιστροφές ότι ο εν λόγω κανονισμός εκτός του ότι ήταν αχρείαστος δεδομένου ότι οι ισχύουσες πυροσβεστικές διατάξεις κρίνονται επαρκέστατες, ουσιαστικά αντιβαίνει στις αρχές του Συντάγματος και της ιδιοκτησίας. Με το κύμα των αντιδράσεων να γιγαντώνεται, το υπουργείο οδηγείται σε μερική αναδίπλωση, η οποία, πάντως, δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα από όσα επιχειρεί να απαντήσει.

Διαβάστε περισσότερασ στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα