Νέα
  • ΓΔ: 1458.52 +0.43%
  • Τζίρος: 98,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Conference League: Ολόκληρο το υγειονομικό σχέδιο για τον τελικό – Ο ρόλος 3 νοσοκομείων και το ΕΚΑΒ

Πηγή: Ευρωκίνηση
Το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Σε συναγερμό είναι τις τελευταίες ημέρες οι υγειονομικές αρχές για τον τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 29 Μαΐου στο OPAP Arena.

Με βάση το πρωτόκολλο που έχει ορισθεί από την UEFA, Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Υγειονομική Περιφέρεια αλλά και το υγειονομικό προσωπικό των νοσηλευτικών ιδρυμάτων είναι σε «πυρετό» προετοιμασιών, ώστε αν χρειαστεί να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε φιλάθλους ή προσκεκλημένους του αγώνα. Άλλωστε για πρώτη φορά διεξάγεται ένα τέτοιο παιχνίδι στη χώρα μας, και η εικόνα της Ελλάδος θα «μετρηθεί» και από τις υπηρεσίες υγείας που θα παρασχεθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις μεταξύ της Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) του ΕΚΑΒ - ΚΕΠΥ και των Διοικητών Νοσοκομείων των 3 βασικών μονάδων που έχουν τεθεί σε συναγερμό, ώστε να οργανωθεί όλο το σχέδιο. Με βάση τις αποφάσεις που ελήφθησαν, τρία είναι τα βασικά νοσοκομεία που έχουν αναλάβει την περίθαλψη των επισκεπτών αλλά και την παροχή υπηρεσιών υγείας: Ο Ευαγγελισμός, το ΚΑΤ και το Σισμανόγλειο.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

 

 

 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα