Νέα
  • ΓΔ: 1423.05 +1.40%
  • Τζίρος: 93,99 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρτοποιός στο Open: Σήμερα ανοίγει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Σήμερα θα ανοίξει σήμερα η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης, που παραμένει κλειστή εδώ και μέρες, λόγω της πλημμύρας που προκάλεσε σε τμήματά της η κακοκαιρία Daniel, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιπύραρχο Γιάννη Αρτοποιό, που μίλησε στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος».

Οπως είπε, από το πρωί γίνονται προσπάθειες στα χιλιόμετρα 364-366 του ΠΑΘΕ ώστε να απομακρυνθούν ό,τι φερτά υλικά υπάρχουν και να δοθεί σήμερα ο δρόμος στην κυκλοφορία.

«Αυτή τη στιγμή, γίνεται ο τελικός έλεγχος στο ρεύμα που πάει προς Θεσσαλονίκη, για να αποδοθεί στην κυκλοφορία. Στο ρεύμα προς Αθήνα αυτή τη στιγμή υπάρχουν λίγα φερτά υλικά, σε μικρή έκταση, και καταβάλλονται προσπάθειες να ανοίξει. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο ρεύματα θα ανοίξουν σήμερα», τόνισε ο κ. Αρτοποιός, επισημαίνοντας ότι για αρχή θα ανοίξει η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ