Νέα
  • ΓΔ: 1464.39 +0.45%
  • Τζίρος: 74,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 και στην Αττική – «Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις»

Πηγή: Eurokinissi

Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία Daniel, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και αύριο.

Τα ημερήσια ύψη βροχής στην Κεντρική Ελλάδα χθες ξεπέρασαν κατά πολύ προηγούμενα ρεκόρ, τουλάχιστον από το 2006. Οι πολύωρες ισχυρές βροχοπτώσεις στη Μαγνησία και στα παράλια της Λάρισας έχουν προκαλέσει τον θάνατο ενός ανθρώπου και σημαντικά προβλήματα στις υποδομές, ενώ σε συναγερμό παραμένουν οι αρχές καθώς το πρωί θα υπάρξει επιδείνωση σε Εύβοια και Μαγνησία. Όσον αφορά στην Αττική, θα βρέχει κατά διαστήματα. Την Πέμπτη θα «χτυπηθούν» κυρίως Μαγνησία και Θεσσαλία, ενώ αισθητή βελτίωση θα υπάρξει την Παρασκευή.

Μετά τα Φάρσαλα, την Καρδίτσα και τον Βόλο, προειδοποιητικό μήνυμα του 112 εστάλη και στους κατοίκους της  Αττικής, από λάθος. Με το μήνυμα ζητείται ο περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, το μήνυμα εστάλη στους κατοίκους σε Τροιζήνα και Μέθανα και σε ορισμένα μέρη της Αίγινας. Ωστόσο, το νησί έχει κοινές κεραίες με τα νότια προάστια της Αττικής και έτσι λόγω αναμετάδοσης το μήνυμα έφτασε σε πολλούς κατοίκους στην Αττική.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ