Νέα
  • ΓΔ: 1448.35 -0.70%
  • Τζίρος: 57,88 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά τώρα στα Μέγαρα: Εκκενώνεται το Κανδήλι

Πηγή: Eurokinissi

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στη Νέα Ζωή Κανδηλίου και τη Λεωφόρο Καταδρομών ώστε να εκκενώσουν τον οικισμό και να κατευθυνθούν προς Μέγαρα.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παλεύουν συνεχώς με τις αναζωπυρώσεις ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι του ενεργού μετώπου εντοπίζεται στην περιοχή του Κανδηλίου των Μεγάρων και γι' αυτό ζητήθηκε η απομάκρυνση των κατοίκων από εκεί. Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Νέα Ζωή Κανδηλίου και Λεωφόρο Καταδρομών εκκενώστε τώρα προς Μέγαρα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή».

Όπως έγινε γνωστό με την Πυροσβεστική, παρ' ότι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κάνουν συνεχή κατάσβεση της πυρκαγιάς, στο συγκεκριμένο σημείο συνεχώς αναζωπυρώνεται.

Μάχη σε Ρόδο και Λουτράκι

Αναφορικά με την πυρκαγιά στο Λουτράκι συνεχίζονται και εκεί οι αναζωπυρώσεις,. 

Στην εκκένωση των χωριών Ελεούσας, Σαλάκου, Διμυλιάς και του ορεινού όγκου του Προφήτη Ηλία, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Έλαφος, προχωρούν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου, μετά από εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η κατάσταση με την πυρκαγιά στο νησί της Ρόδου είναι ανεξέλεγκτη παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται και τις συνεχείς ρίψεις νερού από τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ