Νέα
  • ΓΔ: 1449.4 -0.63%
  • Τζίρος: 89,91 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό Κέντρο Αθήνας για Τέμπη: Τα συνδικάτα του ΟΣΕ είχαν προειδοποιήσει

Πηγή: Eurokinissi

Την ανείπωτη θλίψη του για την τραγωδία που χτύπησε τη χώρα μας με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), κάνοντας λόγο για προδιαγεγραμμένο έγκλημα.

Οπως επισημαίνει, τα συνδικάτα του ΟΣΕ είχαν επανειλημμένως προειδοποιήσει ότι η πολιτική της απελευθέρωσης και της ιδιωτικοποίησης των σιδηροδρομικών μεταφορών θα έχουν, εκτός των άλλων και τέτοιες τραγικές συνέπειες.

«Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ, που ιδιωτικοποίησαν τις σιδηροδρομικές μεταφορές, είναι τεράστιες, εγκληματικές. Ειδικά, αν πάρουμε υπόψη την ανακοίνωση του σωματείων των σιδηροδρομικών στις 7 Φλεβάρη, που προειδοποιούσαν ότι, αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα στην πρόσληψη προσωπικού, στον εκσυγχρονισμό των συρμών και του δικτύου και ότι, αν δεν ανατραπεί η λογική κόστους-κέρδους, που έχει οδηγήσει όλη την τελευταία δεκαετία σε μικρότερα "ατυχήματα", που πραγματοποιούνταν όλο και πιο συχνά, τότε γρήγορα θα θρηνήσουμε πολύνεκρο 'δυστύχημα'», αναφέρει χαρακτηριστικά το Εργατικό Κέντρο Αθήνας σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ