Νέα
  • ΓΔ: 1449.4 -0.63%
  • Τζίρος: 89,91 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Ανοιξιάτικες συνθήκες και ζέστη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, με ηλιοφάνεια και ζέστη θα πραγματοποιηθούν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, ενώ το διήμερο Σάββατο 26/03 και Κυριακή 27/03 κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι εναλλαγές ηλιοφάνειας και νεφώσεων, καθώς και οι τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Θερμότερη ημέρα του τριημέρου θα είναι η Παρασκευή 25/03, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να φτάνουν τοπικά στους 22-23 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο 26/03 η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα σημειώσει μικρή πτώση, ενώ την Κυριακή 27/03 θα επανέλθει στα επίπεδα της Παρασκευής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, περαιτέρω άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει η θερμοκρασία μέχρι το τέλος του μήνα.

Στον παρακάτω χάρτη αποτυπώνεται η εκτιμώμενη άνοδος των μεγίστων θερμοκρασιών την Παρασκευή 25/03 σε σχέση με τις μέγιστες της Πέμπτης 24/03 και επισημαίνονται οι περιοχές όπου θα είναι περισσότερο αισθητή.

 

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 21, στην Ήπειρο από 3 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 19 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα Δωδεκάνησα, 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερες.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ