Νέα
  • ΓΔ: 1448.76 -0.67%
  • Τζίρος: 74,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραμ: Φτάνει στο ΣΕΦ τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) θα φτάνει το τραμ από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, με την προοπτική να λειτουργήσει και η επέκταση του μέσου μέχρι τον Πειραιά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ηλεκτροδότησης. Η ΣΤΑΣΥ πραγματοποίησε δοκιμαστικά δρομολόγια προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της γραμμής, αλλά και των σταθμών, ώστε η γραμμή να παραδοθεί στο επιβατικό κοινό τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

«Παράλληλα με την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου που θα αλλάξει το πρόσωπο της Αττικής, συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του δικτύου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αττικής και ειδικότερα στον Πειραιά, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας της πόλης. Ο σεβασμός στο περιβάλλον, η βιώσιμη αστική κινητικότητα αποτελούν για εμάς προτεραιότητες, αδιαμφισβήτητες. Προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα το όφελος της Αττικής, των πολιτών και των υποδομών της», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 20 Νοεμβρίου άρχισαν να επαναλαμβάνονται τα δρομολόγια του τραμ και προς το Σύνταγμα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ