Νέα
  • ΓΔ: 1449.4 -0.63%
  • Τζίρος: 89,91 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια των Δ. Καμπουράκη και B. Ντούμα (vids)

δσφλ

Αγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη και του προέδρου των ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα, σε Αργυρούπολη και Κυψέλη, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τς ΕΛΑΣ, τα γκαζάκια που τοποθέτησαν οι δράστες εξερράγησαν και στις δύο περιπτώσεις στις 02:30, ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τα δύο περιστατικά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο ντοοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη. 

«Δεν είχα καμία ένδειξη τις προηγούμενες ημέρες»

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για το περιστατικό ανέφερε πως «στις 2:30 το βράδυ ακούστηκε δυνατός κρότος και φωτιά, πεταχτήκαμε από το κρεβάτι και είχαν βάλει ένα αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με δύο γκαζάκια. Το ένα μάλιστα δεν έσκασε. Μου διαλύσανε την είσοδο, τρομάξαμε λίγο», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν είδε τίποτα.

«Ήρθε ένας τύπος, ο οποίος φαίνεται από τις κάμερες, έβαλε φωτιά και έφυγε τρέχοντας. Δεν είχα ενδείξεις τις προηγούμενες ημέρες ούτε απειλητικά μηνύματα ούτε ύποπτες κινήσεις ούτε τίποτα», πρόσθεσε. 

Πρόεδρος ειδικών φρουρών: «Ευτυχώς δεν έχουμε τραυματίες»

Ο κ. Ντούμας μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN για την επίθεση που έλαβε χώρα έξω από το σπίτι του και σημείωσε ότι «ένας εμπρηστικός μηχανισμός στην είσοδο της πολυκατοικίας, ανεφλέγη περίπου στις 2:30, ευτυχώς με περιορισμένες υλικές ζημιές». Επίσης σημείωσε ότι «έχει συγκεντρωθεί υλικό από τις Αρχές που θα βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών» και υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν έχει προλάβει ακόμα να δει το υλικό από τις κάμερες. «Ευτυχώς δεν έχουμε τραυματίες» ξεκαθάρισε.

Ο ίδιος συνέδεσε την επίθεση με την «δραστηριότητά μου και τις δημόσιες τοποθετήσεις μου απέναντι σε ενέργειες ακραίων συμπεριφορών που χρόνια καταδικάζουμε».

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ