Νέα
  • ΓΔ: 1449.4 -0.63%
  • Τζίρος: 89,91 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός-meteo: Αίθριος καιρός με χαμηλές θερμοκρασίες - Που θα βρέξει και θα χιονίσει

Πηγή: Ευρωκίνηση

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται αύριο Δευτέρα, σε όλη τη χώρα εκτός από την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Από το βράδυ στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές βροχές και τη νύχτα χιόνια στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της κι θα φθάσει στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 12 με 13 βαθμούς, και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες.

ΑΤΤΙΚΗ

Γενικά αίθριος ο καιρός αλλά από το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που τη νύχτα θα πυκνώσουν.
Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικά αίθριος ο καιρός αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ με εξασθένηση. Από το βράδυ θα στραφούν σε νότιους 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 01 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία, τα νησιά του Ιουνίου την Ηπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και τη νύχτα χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ