Νέα
  • ΓΔ: 1449.4 -0.63%
  • Τζίρος: 89,91 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γώγος: Δεν θα ανοίξει το λιανεμπόριο ακόμα - Δεν έχει αποφασιστεί ημερομηνία

Λουκέτο στα καταστήματα λόγω κορονοϊού / Πηγή: Intime
Λουκέτο στα καταστήματα λόγω κορονοϊού / Πηγή: Intime

«Από τα μέχρι τώρα δεδομένα, την επόμενη βδομάδα θα έχουμε αυξημένα κρούσματα κορονοϊού», όπως εκτίμησε ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Γώγος επεσήμανε πως πρέπει να γίνουν λίγα και αργά βήματα. «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα επόμενα βήματα», τόνισε ο καθηγητής.

Σχετικά με το αν θα ανοίξουν άλλες δραστηριότητες είπε: «Δεν θα ανοίξει το λιανεμπόριο ακόμα. Δεν υπάρχουν εισηγήσεις για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Αλλάζει πολύ εύκολα η επιδημιολογική εικόνα».

Το επόμενο θέμα για επανεξέταση είναι το άνοιγμα της Γ’ Λυκείου, επεσήμανε ο κ. Γώγος και προσέθεσε ότι θα συζητηθεί την άλλη βδομάδα.

«Τον Γενάρη θα πάμε με ήπια βήματα». Όσον αφορά τα εμβόλια, ο κ. Γώγος είπε ότι «βελτιώνονται τα πράγματα. Στόχος είναι μέχρι 15 Γενάρη να έχει εμβολιαστεί όλο το υγειονομικό προσωπικό».
 
 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ