Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με ΕΜΠ για ανάπτυξη ενεργειακής κοινότητας

Πηγή: Pexels

Eνα σημαντικό σχέδιο στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου οδεύει προς την υλοποίησή του, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων & Διοίκησης.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή καθηγητή του ΕΜΠ Χάρη Δούκα και τους συνεργάτες του, όπου παρουσιάστηκε το σχέδιο καταστατικού και η ολοκληρωμένη μεθοδολογία για την ενεργειακή κοινότητα, η οποία σχεδιάζεται να αναπτυχθεί από τον δήμο.

Στόχος και των δύο πλευρών είναι η καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας, καθώς και η εγκατάσταση ψηφιακής πλατφόρμας για τη διαχείριση των ενεργειακών καταναλώσεων κτιριακών εγκαταστάσεων του δήμου, κάτι που θα καταστήσει εφικτό τον ενεργειακό συμψηφισμό.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και το ΕΜΠ θα προχωρήσουν τη συνεργασία τους για την ανάπτυξη δράσεων καινοτομίας και υψηλής κοινωνικής προστιθέμενης αξίας.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ