Νέα
  • ΓΔ: 1429.79 +0.43%
  • Τζίρος: 85,45 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Dior: Ο διεθνής Οίκος παρουσίασε στην Αθήνα τη συλλογή Cruise 2022

Το πρώτο fashion show του διεθνούς οίκου μόδας Dior, αφιερωμένο στην Ελλάδα, είναι γεγονός. Όλη η υφήλιος και λάτρεις της μόδας, έστρεψαν την προσοχή τους στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, για να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό fashion show.

Ο Οίκος Dior παρουσίασε στην Αθήνα τη συλλογή Cruise 2022 από την Maria Grazia Chiuri.

Εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπόρεσαν, μέσω live streaming που διατίθεται σε όλα τα social media του γαλλικού οίκου, να παρακολουθήσουν το «Dior Celebrates Greece», με το οποίο το διεθνές brand τίμησε τα 200 χρόνια από την έναρξη της Eλληνικής Επανάστασης.

Τα ρούχα που φόρεσαν τα μοντέλα φέρεται να κοστίζουν από 50.000 έως 150.000 ευρώ, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν 85 μοντέλα διεθνούς φήμης, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα Ροζάνα Γεωργίου. Πιέτες και πτυχώσεις, πρωταγωνιστούν στη συλλογή Dior Cruise 2022, η οποία έχει εμπνευστεί από τις Αρχαίες Ελληνίδες Θεές.

Όσον αφορά τους καλεσμένους, στο σύνολο τους ήταν αυστηρά 400 άτομα, ανάμεσά τους ο Βασίλης Ζούλιας, η Μαρία Σάκκαρη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Άννα Βίσση, η Πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Ευγενία Νιάρχου, η διεθνής fashion designer Μαίρη Κατράντζου, η εγγονή της Cristiana Agnelli Bianca Brandolini, η σύντροφος του Τεό Νιάρχου και μοντέλο Camille Rowe, η Salma Hayek, η Brigitte Macron και η Marion Cotillard.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Ομίλου LVMH, Αντουάν Αρνό, στον οποίο ανήκει ο Dior έχει ήδη έρθει στη χώρα μας και θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Ναταλία Βοντιάνοβα. Δίπλα τους και σε ρόλο οικοδέσποινας θα βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ