Νέα
  • ΓΔ: 1449.4 -0.63%
  • Τζίρος: 89,91 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εστίαση - Μαξίμου: Διαμαρτυρία από τους εργαζόμενους

Διαμαρτυρία εργαζομένων στην εστίαση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου
Διαμαρτυρία εργαζομένων στην εστίαση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Σε αιφνιδιαστική διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προχώρησαν οι εργαζόμενοι στην εστίαση λόγω του παρατεταμένου lockdown στο πλάισιο των μέτρων για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού.

Κάποιοι εκ των εργαζομένων σήκωσαν πανό απέναντι από το Μαξίμου στο οποίο αναγραφόταν η φράση «Πεινάμε».

Ο πρόεδρος των Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού Γιώργος Χότζογλου, μιλώντας στο Open TV κατήγγειλε την αστυνομία για προσαγωγές τριών ατόμων:  «Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Ένα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Έχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα».

«Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα», πρόσθεσε.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ