Νέα
  • ΓΔ: 1449.4 -0.63%
  • Τζίρος: 89,91 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Εκτάκτως αύριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη τρεις υπουργοί

Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου / Πηγή: Intime

Η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα που επικρατεί στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Κοζάνης, έχει ενεργοποιήσει τον κυβερνητικό μηχανισμό και για αυτό το λόγο αυτό, με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μεταβαίνουν εκτάκτως αύριο τρεις υπουργοί στις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Κοζάνης.

Πρόκειται για τις τρεις περιοχές που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο» και σύμφωνα με την εισήγηση των επιδημιολόγων, δεν θα ανοίξει τη Δευτέρα το λιανεμπόριο όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, στην Πάτρα θα μεταβεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να αποφασιστεί ποιος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και στην Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, ενδέχεται να πάει στην Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή των υπουργών είναι να συναντηθούν με δημάρχους, περιφερειάρχες, και εκπροσώπους των εμπόρων και των επιμελητηρίων, προκειμένου να συζητήσουν τι έχει πάει στραβά με την τήρηση των μέτρων και κυρίως πώς θα διορθωθεί η κατάσταση ώστε να ανοίξει άμεσα και εκεί η εμπορική ζωή.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ