Νέα
  • ΓΔ: 1438.67 +0.60%
  • Τζίρος: 109,06 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προαστιακός: Τρένο μπήκε σε γραμμή του Μετρό - Οι καταγγελίες μηχανοδηγών

Δεν έχουν τέλος τα επικίνδυνα συμβάντα στον σιδηρόδρομο, καθώς μετά την παραλίγο μετωπική σύγκρουση δύο συρμών του Προαστιακού πριν από λίγο καιρό και τα συνεχή περιστατικά ασφαλείας εξαιτίας των καμένων δέντρων στις γραμμές, πριν λίγες ημέρες συρμός του Προαστιακού στη γραμμή του Αεροδρομίου οδηγήθηκε από λανθασμένη οδηγία του τηλεδιοικητή του ΟΣΕ στη γραμμή του μετρό που εξυπηρετεί τον αερολιμένα!

Ο μηχανοδηγός αντιλήφθηκε το πρόβλημα και σταμάτησε τον συρμό πριν συμβούν τα χειρότερα, ωστόσο και αυτό το περιστατικό έρχεται για άλλη μια φορά να καταδείξει τα άλυτα και χρονίζοντα προβλήματα στις ελληνικές ράγες. Το συμβάν κατήγγειλε στην Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), η οποία εκπροσωπεί τους μηχανοδηγούς ζητώντας την άμεση διερεύνησή του. Όπως εξηγεί στο «Έθνος» το μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Αλέξανδρος Ιορδανίδης, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου. Ο συρμός 4245 αναγκάστηκε σε οπισθοπορεία στην γραμμή του Προαστιακού Αθήνας καθώς είχε λάβει εντολή από τον Σταθμάρχη της τηλεδιοίκησης του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών να εισέλθει σε λάθος γραμμή και συγκεκριμένα σε αυτήν του Μετρό στην περιοχή της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ