Νέα
  • ΓΔ: 1430.09 +0.44%
  • Τζίρος: 91,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνο Συνεργασίας του δήμου Κηφισιάς με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τη συνεργασία τους θα αναπτύξουν ο δήμος Κηφισιάς και το «Χαμόγελο του Παιδιού», μετά το Σύμφωνο που υπέγραψαν ο δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς και ο πρόεδρος του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος, με στόχο την υποστήριξη παιδιών, οικογενειών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του δήμου, την παροχή κοινωνικής φροντίδας, υπηρεσιών υγείας, έγκαιρης παρέμβασης και προστασίας τους.

Οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν για ανάληψη πρωτοβουλιών και δημιουργία δράσεων από κοινού με σκοπό την άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις παιδιών σε κίνδυνο, αλλά και την προώθηση της κοινωνικής φροντίδας, καθώς και για τη στήριξη του έργου και των δράσεων του οργανισμού και των δέκα εξειδικευμένων Κέντρων.

«Ο δήμος Κηφισιάς ενώνει τις δυνάμεις του με το "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για να προστατέψει και να χαρίσει ελπίδα στα παιδιά, που βρίσκονται σε οποιασδήποτε μορφής κίνδυνο. Χάρη στην άμεση παρέμβαση και δράση, μέσω της 24ωρης "Εθνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056", μας δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσουμε οικογένειες και εκπαιδευτικούς, που καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά θέματα ενδοσχολικής βίας, παραβατικότητας ανηλίκων και τόσα άλλα προβλήματα, που ταλανίζουν την κοινωνία μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ξυπολυτάς και πρόσθεσε: «Πολύτιμος αρωγός σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου, η Δημοτική Αστυνομία, καθώς και εθελοντές πολίτες, οι οποίοι αξιοποιώντας τις δράσεις και την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει ο οργανισμός, θα αντιμετωπίζουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε περίπτωση συμπολίτη μας, που χρειάζεται βοήθεια και στήριξη».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ