Νέα
  • ΓΔ: 1603.96 -0.89%
  • Τζίρος: 249,17 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Πουλάνε Π. Γερμανός και Β. Κάτσος

Ένα πακέτο 4 εκατ. μετοχών ή του 2,2% της Lamda Development πέρασε νωρίτερα από το ταμπλό του Χρηματιστηρίου.]

Η συναλλαγή έλαβε χώρα στα 6,8 ευρώ ανά μετοχή, με μικρό discount σε σχέση με την τρέχουσα τιμή του τίτλου. Στα 27,2 εκατ. ευρώ ανήλθε η συνολική αξία της συναλλαγής.

Η πώληση

Σύμφωνα με πληροφορίες, πωλητές ήταν το κοινοπρακτικό επενδυτικό σχήμα των επιχειρηματιών Π. Γερμανού - Β. Κάτσου (VNK). Τις μετοχές απέκτησαν, κατά τις ίδιες πηγές, ξένα χαρτοφυλάκια. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική τοποθέτηση των δύο επιχειρηματιών ανήρχετο στο 13%. Το δε discount είναι οριακό σε σχέση με την τρέχουσα τιμή, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ